Titel

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Welkom! Graag stel ik me even aan u voor.

Ineke Gielen, woonachtig in Noordwijk en de trotse eigenaresse van een prachtige Bullmastiff van 4 jaar: Bickel.

23 jaar lang heb ik met veel plezier gewerkt bij Bakkerij Willem de Witt in Noordwijk. Tot ik een unieke kans kreeg: een kans om met honden te gaan werken en van mijn hobby mijn werk te maken. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Mijn hele leven al heb ik een grote passie gehad voor honden en paarden. Ik ben met dieren opgegroeid en samen met de hele familie hebben we altijd dieren om ons heen gehad die gewond waren of verzorgd moesten worden. Of het nu honden, vogels of egels waren, met elkaar zorgden wij ervoor!

De afgelopen periode heb ik veel van het vak geleerd dankzij mijn collega Susan Zwaneveld. Zij is gedragsdeskundige voor honden en ik heb heel veel met haar mee mogen kijken. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring kunnen opdoen in de praktijk over roedels, roedelvorming en gedrag. Daarnaast ben ik zelf gestart met een opleiding tot gecertificeerd hondenuitlaatster bij Martin Gaus.  Elke dag leer ik van mijn eigen roedels honden. Iedere hond is uniek en heeft zijn eigen charme, en daarmee een persoonlijke aanpak nodig. En die persoonlijke aanpak met oog voor elk honden-individu bied ik.

Nadat ik op 1 Maart 2015 ben gestart weet ik dat geen dag hetzelfde is. Behalve de mooie, vrolijke hondenkoppies wanneer we er lekker met de roedel op uitgaan. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit mag doen!

Wilt u dat uw hond ook een aantal dagen per week in mijn roedel wordt opgenomen om zo een heerlijke dag te beleven? Neem dan contact met mij op.(0610800984)

Heel graag tot binnenkort.

Hartelijke groet,